Om oss

Jag är omskolad!


Hej!

Jag heter Marie Frölander och har arbetat inom hälso- & sjukvård i över 20 år. Är specialistsjuksköterska och har en magisterexamen inom intensivvård. Jag älskar intensivvården men sista tidens ansträngande läge har gjort att jag för min egen hälsas skull fått ta ett drastiskt beslut och skola om mig.
Jag ville fortsätta att ta hand om människor, kunna skapa mina egna förutsättningar, vara min egen chef och jobba i en miljö där min hjärna, kropp och själ kunde få de bästa förutsättningarna och därmed även kunna ge det allra bästa till mina patienter/kunder.
Efter många långa funderingar snubblade jag över Axelsons utbildning i medicinsk fotvård och när jag läste kursinnehållet så föll allt på plats! DÄR var min framtid!

Mitt mål med fotbehandlingarna är att du ska få hjälp med  problem du har med dina fötter och även få en skön och trevlig stund.

Jag vill använda så mycket naturliga produkter i mina behandlingar som möjligt. Ekologiskt och utan konstigt innehåll. Nedan kan ni se och läsa om några av mina favoriter som jag hoppas även du kommer tycka om!

Personal

Marie Frölander

Diplomerad Medicinsk Fotterapeut

Utbildad på Axelsons fotvårdsskola 2021-2022.

Grundare av Fot Medica Farsta

Sedan tidigare arbetat som specialistsjuksköterska inom intensivvård med över 20 år inom vården.


Jag känner mig lyckligt lottad som haft möjligheten att starta eget och få ägna mina dagar åt att hjälpa mina kunder!

Mia Möllerfält Mejdi

Diplomerad Medicinsk Fotterapeut

Jag är utbildad på Axelsons fotvårdsskola 97-98 medicinsk fotterapeut och 2015 till Spa-terapeut.

Jag arbetade som anställd hos Scholl under 12 år och från 2010 arbetar jag som egen företagare.


Mellan åren 2016-2021 arbetade jag även som Spa-terapeut på Axelsons Spa och under pandemi åren 2019-2021 arbetade jag som handledare

på Axelsons fotvårdsskola.


Jag älskar mitt jobb som fotterapeut, har många års erfarenhet .